Bedankbrief uit Mautuma

Het afgelopen jaar hebben we als eindejaar actie geld opgehaald voor de aanschaf van schooluniformen voor kinderen in Mautuma. Kinderen kunnen daar zonder uniform niet naar school. De actie leverde een bedrag op van ruim € 500,-.

Afgelopen week ontvingen we van onze projectleider Nicolas Luvai een bedankbrief met een aantal foto’s:

Groeten van de Mautuma-gemeenschap, hoop dat deze “Bedankbrief” alle ongelooflijke supporters uit Nederland vindt die geloofden in de SmartNakuru-missie en hielpen om een ​​glimlach op het gezicht van arme kinderen te toveren door schooluniformen te verstrekken. Namens de gemeenschap in Mautuma – Kenia, zijn ze zo dankbaar voor, zoals altijd zeggen ze “Asante sana” Enorm bedankt voor het op school houden van deze kinderen.

Klik op de onderstaande link om de hele brief te lezen: https://www.helpafrika.nl/web/wp-content/uploads/2023/04/Thank-you-letter-2023-2.pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *