Eindejaar actie: hulp in Coronatijd

Juist ook in de coronatijd willen we de mensen bij onze projecten in Kenia blijven ondersteunen.

Goede hygiëne en voldoende voedsel is in deze tijd extra belangrijk en daar niet vanzelfsprekend.

Steun ons om de mensen daarin te kunnen voorzien. Met voorlichting over en uitdeling van handhygiëne kunnen de projectleiders ter plekke het verschil maken. Help ons om extra ondersteuning mogelijk te maken en doneer uw bijdrage in onze speciale eindejaar actie:

https://www.geef.nl/nl/actie/ondersteuning-projecten-stichting-help-afrika-kenia-in-coronatij/donateurs

Opbrengst

De actie op Geef.nl om mensen in Kampi Turkana te helpen in coronatijd heeft het prachtige bedrag van € 631,- opgeleverd. Alle mensen die hebben gedoneerd, onze hartelijke dank! Het bedrag wordt besteed aan hygiëne materialen in het vluchtelingenkamp. Ons steunen kan nog steeds via https://www.geef.nl/nl/doel/stichting-help-afrika/over-ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *