Boekenmarkt Stedum overweldigend succes voor Stichting Help Afrika!

De boekenmarkt die gehouden werd op zaterdag 29 februari was overweldigend omdat het aantal boeken dat gebracht werd enorm was. Ook de kwaliteit van de boeken was zeer goed. Veel nieuwe boeken, kinderboeken, romans en thrillers.

Maar gelukkig werden er niet alleen veel boeken gebracht, er zijn er ook bijna 1000 verkocht. Bij de kassa waren de mensen ook gul met giften omdat de opbrengst voor stichting Help Afrika was. Met een duidelijk doel voor ogen; 2 nieuwe klaslokalen voor 90 kleuters in Kenia. De kinderen zitten nu tijdelijk in een tent met temperaturen van 40 graden.

Er blijken niet veel boekenmarkten meer te zijn en daarom zijn de mensen uit de weide omgeving van Stedum langs gekomen. Het Trefpunt was te klein voor alle boeken en is ook gebruik gemaakt van de ruimte in de kerk. Hierdoor had iedereen echt alle ruimte om rustig te zoeken naar de pareltjes tussen de boeken. Ook overweldigend was de hulp van alle vrijwilligers die de inbreng dagen en markt zelf mogelijk hebben gemaakt.

Een opbrengst van €1600,- is fantastisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *