Nieuw schoolgebouw voor de allerkleinsten

De allerkleinsten van de Alice Ingham School zaten in een veel te klein, warm en bijna gevaarlijk gebouwtje, maar dat gaat veranderen: Stichting Help Afrika zet een nieuw gebouw neer!

De Alice Ingham school in Marigat is een project waar we als stichting trots op zijn. In 2011 is deze nieuwe school gebouwd met onze financiële steun, om de kinderen in het vluchtelingendorp Kampi Turkana educatie te geven. De school was bedoeld voor 350 kinderen maar 8 jaar later zitten er maar liefst 700 kinderen op deze school.

De school heeft 8 lokalen, en door ruimtegebrek zitten nu de jongste kinderen weer in het oude gebouwtje. We hebben het over kinderen van 4 en 5 jaar. Het gebouwtje is nu door de overheid officieel afgekeurd. Dus tijd voor bouwplannen! We wilden niet wachten en hebben meteen onze steun verleend. De kinderen moeten veilig naar school kunnen. Sister Anna heeft de vaart er in want de bouw is al begonnen. Wilt u helpen? We kunnen hulp gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *