Studieproject een succes

Afgelopen zomer is bestuurslid Brenda Tillema naar Kenia afgereisd met haar gezin. Uiteraard hebben ze ook even de projecten bekeken voor de stichting. Tot onze grote vreugde waren de studenten hard aan de slag in de Polytechnic van Marigat. Inmiddels hebben we 14 studenten aan het leren om kapper, automonteur, timmerman of lasser te worden. De sponsoring van deze studenten is gedaan door particulieren, CSG Winsum en de stichting zelf. Vol trots poseren ze voor de foto samen met Brenda. De directeur van de school blijkt zelfs op Facebook actief te zijn. Een nieuw medium om goed contact te houden! Dat is fijn. We hebben wel even moeten leren dat het anders werkt in Kenia. De studenten komen en gaan en maken niet noodzakelijkerwijs de opleiding af. Maar Sr. Anna zorgt dat elke studieplek ingevuld is. Elke dag onderwijs helpt, en daar gaan we voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *