Lunch op school

Na jaren van lobbyen is het dan eindelijk zover. De kinderen van de Alice Ingham School hebben lunch op school! Toen we de school bouwden hebben we nadrukkelijk besloten te willen Lunch op schoolvoldoen aan alle overheidsvoorwaarden. Dit opent namelijk de deur naar lesmateriaal, docenten maar ook lunch op school. In Nederland vinden we dit niet gewoon, maar in Kenia wel. Ondanks dat er al 6 jaar een steeds groeiend aantal kinderen naar deze school gaat – inmiddels al 750 kinderen! –  was er nog steeds geen lunch. Die tijden zijn voorbij. Tijdens het bezoek aan het project van afgelopen zomer heeft bestuurslid Brenda Tillema deze foto kunnen maken. Na een goede watervoorziening vorig jaar, is er nu ook lunch op de school!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *