Water op de Alice Ingham School

Op vrijdag 21 oktober kregen we het blijde bericht van Sister Anna. Er is weer water op de Alice Ingham School.  Naar aanleiding van ons bezoek afgelopen februari hebben we besloten de reparatie van de watervoorziening te bekostigen. Tijdens ons bezoek aan de school brak ons hart toen we de kinderen de hele dag met lege drinkbekers zagen lopen, hopend op een druppeltje water – je weet maar nooit, laten we onze beker altijd bij de hand hebben. Nu is het zover! Er is weer water. Fantastisch geregeld door sister Anna, Dennis en het bestuur van de school. En grote dank aan James voor zijn alertheid tijdens ons bezoek en goede advies hoe de voorziening te herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *