De eerste studenten zijn begonnen

Goed nieuws! De eerste vier Polytechnic studenten zijn begonnen. Cranton Lokuru Lochibi, John Ekidor, Geoffrey Epunu en Francis Akula. “They are very happy”, aldus sister Anna. De vier studenten volgen een tweejarige vakopleiding in verschillende vakgebieden. Ze willen monteur, metselaar of lasser worden. Praktische beroepen die nodig zijn in Kampi Turkana! Ze zijn tussen de 22 en 26 jaar. Sister Anna heeft deze jonge mannen geselecteerd omdat ze de jonge verzorgers zijn van grote gezinnen en hun inkomsten dus bepalend zijn voor de toekomst van het gezin. We wensen ze heel veel succes en danken onze particuliere sponsoren! Bent u ook geïnteresseerd in het sponsoren van studie van de jeugd van Kampi Turkana? Doneer dan onder vermelding van studiesponsoring.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *