Dank voor de hulp

Vandaag stuurde sister Anna ons bericht dat de noodhulp goed was aangekomen en inmiddels al goed besteed. Ze brengt de dank over van het hele dorp. Ze is ontroerd. Tot haar grote vreugde zijn enige vermisten weer gevonden en veilig teruggekeerd. Samen met maatschappelijk werker Dennis en vele handen van de bewoners zelf, hebben ze het kamp zo goed en zo kwaad als het kon weer up and running gekregen.flood-eten

Er zijn twee nieuwe sinkhouses gebouwd, huisjes zijn gerepareerd, voedsel, kleding en nieuwe watercontainers zijn gekocht en uitgereikt.
Ook is het schoolhek weer gerepareerd. Verstandige keuzes en goede snelle actie! De snelle hulp uit Nederland heeft ervoor gezorgd dat de mensen weer sneller op de been waren. Ze staan niet alleen – er is hulp. “God bless you all“, aldus sister Anna, en dat brengen we graag over aan al onze gulle gevers. Dank!

reparatie-hutjenieuwe-watercontainers

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *